Stockholm är inte Falun

Meomeo ^^
Hemma från Stockholm nu. Skönt att få ta av sig vänstra skon och dricka ett glas vatten. Och packa upp kläderna! Jag och Alexx klev upp tjugo över fyra i morse, eller, Alexx vaknade då i vilket fall, jag var väl vaken tio minuter senare.  Tåget gick 06.13, kunde knappt sova, förns vi nästan var framme i Stockholm, men men. Jag och Alexx skakade av oss Alexx moder och letade reda på Drottninggatan (vi var duktiga som hittade den) och Gamla Brogatan. Fast alla roliga butiker öppnade typ elva, och vi var där halv tio... Men vi traskade till gamla stan för att hitta något trevligt café eller dylikt, ty vi var hungriga, men vem fan vill betala femtio spänn för en jävla macka?! Duktiga som vi var (och kräsen som jag var - skulle hitta ett bra fik) så irrade vi oss tillbaka till Drottninggatan igen där vi hittade ett trevligt ställe att äta på, med jättegoda mackor. Och cola. Han som stod i kassan hade skum men gullig röst, typ barnprogramsröst.
   Efter vår tidiga lunch, vilken avnjöts klockan elva, så traskade vi ut på stan igen. Vi hittade trevliga affärer, typ Shock, CUM, Blue Fox, Rio, Rock Zone och Punkt Shop - vi hittade jättebra till Punkt Shop! Fast vi hittade mindre bra tillbaka... Mjaja, efter at ha letat efter plattan i typ en timme (hur fan kan man inte hitta dit?) och snurrat runt runt och gått i cirklar så visade jag att jag faktiskt var dummare än Niklas, men något mindre blind än Alexx, ty jag hittade 'pinnen'... Vi hade gått förbli plattan typ tre gånger utan att se den! Hur jävla dum får man vara? När vi väl hittat dit för andra gången eller så, så hittade vi inte tillbaka... Vi är såå duktiga på att hålla reda på oss i Stockholm! ..inte.
   När klockan närmade sig fyra - fem, blev vi sugna på glass, så vi gick till Gallerian och kom på att Alex mamma är extremt seg, för hon stannade inne på Esprit för att köpa ett par byxor längre än vad jag och Alexx gick genom hela Gallerian, ner, på toa och till glasstället igen och BR Leksaker hade stängt för dom är dumma. Men glassen var god, jag åt Panna Cotta (stavning?) och Kiwi, fast det smakade inte Kiwi. Alexx åt Citron och .. nått brunt klet som smakade brylépudding och som var jättegod. Efter glassen vandrade jag och Alexx till Shock och sen mötte vi upp Alexx moder för att äta middag på Pizza Hut. Det var jättegod pizza! Det var Mozzarellaost i kanten! På den var det mozzarella, tomat, champinjon, paprika och lök. Svampen och tomaten var ej ätbart enligt mig, paprikan var ond enligt Alexx och Alexx mamma ville inte ha lök, men det var den pizzan vi kom bäst överens om att äta. Hmm...
   Väl i väntan på tåget kom jag fram til att Alexx inte är ful, geggig osv, utan den underbaraste och vackraste på jorden, och jag är inte en bråkdel så fin som vad hon är och eftersom jag skrev det före henne så är et detta som stämmer och allt annat hon kommer dragandes med är ren löngn. Så det så.
   Hemfärden var lugn, sov en massa, läste, pratade i telefon med först Janne, sen Johan. Mycket trevligt. Tåget var framme i Sundsvall tjugo över elva .. Det jobbigaste var att efter promenaden från tågstationen och hem så blev jag pigg. Bläh. Men det var grymt skönt att (som jag skrev tidigare) ta av sig vänstra skon och dricka vatten. Vänsta skon var obekväm för mittentån, för dess nagel var skum så det gjorde ont. Det var mindre mysigt.

Vad som inhhandlades i Stockholm;
x. En rödrutig klänning (Rio)
x. Ett par svart/vitrandiga knästrumpor (Rio)
x. En T-shirt med en söt filur på (Rock Zone)
x. En grå/svartmönstrad kjol (Rio)
x. Ett par vita knästrumpor med svart spets och rosett (Shock)
x. Ett par Nätstrumpbyxa (Blue Fox) (som för övrigt hade jätteläskiga provrum)
x. En halv munkjacka (Punkt Shop) (jag betalade halva, Alexx halva)
Rätt nöjd över mina inköp, men jag hade velat ha mer pengar .. Om jag hade haft lika mycket som Alexx så hade jag inte tvekat - jag hade köpt de fina kängerna på Shock. Och en till kjol, med tyll på, och massa roligt förgade strumpyxor och ett par helsvarta benvärmare. Men men, man kan inte ha mer pengar än man har och har man inte så mycket pengar som man kanske vill ha så får man anpassa sig efter det.
   Nån dag ska jag köpa ett gulligt paraply med spets på, antingen svart, eller rödrutigt eller svart/vitt. Nån dag ska jag även beställa kläder från Odium och köpa kängor med högt skaft.
   Så det så.



I morgon ska jag till Alexx på filmkväll och så ska jag sova där. Hon erbjöd mycket generöst mig och Johan att sova i sängen, men vi får se hur det blir med den saken. Ska vara med Johan i morgon, föe det har jag bestämt och förhoppningsvis (men mindre troligt) så får jag sova hos Johan på fredag.
   Troligen kommer i morgon (idag faktiskt, klockan är 01.05) vara en bra dag och jag är hungrig, men orkar inte kliva upp och ta något att äta. Vill veta vart katterna är, för jag tycker Tindra och helst Sally med ska komma och sova hos mig i natt. Miipmiip, de vill inte sova hos mig bara för att retas säkert. Dumma katter >.<

Jaja, god natt, nu ska jag faktiskt sova på riktigt så jag orkar kliva upp senare. Puss.

Meeo

Jag har inget liv O.o


Har inte haft någon dator på hela veckan (vilket jag egentligen inte har nu heller, bara tillgång till en, vilket jag inte borde ha), eftersom ja bråkade med pappa i måndags .. Det lyckas alltid bli så, vi bråkar gämt! Och det slutar nästan alltid med att jag får begränsad tillgång till saker. Mitt simkort fick jag tillbaks i tisdags kväll, min dator får jag efter påsk (om jag har tur) och någon TV får jag inte tillgång till heller. Fast det gör inte så mycket, det med TV:n altså, det enda jag tittar på är Lost och det känns mindre viktigt att följa nu.. Jaja, så går det. Mamma har ring BUP, pappa har insett att jag inte är så glad som jag verkar (ansträngningen att verka som en solskensflicka i tisdags fick mig att nästan bryta ihop på skolan i går) och snart är det påsklov. Åker till stugan i morgon bitti, kommer hem på måndag. Känns taskigt att inte hinna säga 'hej då' till alla, men så går det... Sover hos Alexx på tisdag, Ståkkålm onsdag, hemma onsdag kväll, sover nog hos mamma, eller Alexx, beror på om mamma vill ha mig hemma eller inte, och förhoppningsvis sover jag hos Johan på torsdag.
   Pappa ville att jag skulle stanna hemma från skolan idag - ovanligt, det brukar vara han som tvingar i väg mig. Men i morse när jag valnade, så kom han in och sa att han tyckte jag skulle vara hemma idag, så då somnade jag om. Nu är jag hundvakt åt Gnälldexter i stället. Bläh, den hunden kan då gå mig på nerverna.

Mweep, nu ska jag gå innan tystnaden driver mig till vansinne (ljudet på den här datorn funkar inte och skivan nere tog slut), dricka te och läsa i boken jag lånade av Alexx. Gillade ettan bättre.


Tårarna, snart kommer tårarna...

Ha!

Kort resumé av veckan :
Måndag: Kunde inte skolan, stannade hemma
Tisdag: Gick två lektioner, sen gick jag hem
Onsdag: Bröt ihop på bussen över Alnöbron. Gick till kuratorn och sen åkte jag hem. Bröt ihop senare i bilen på väg till stallet. Börjar jag må sämre så kommer jag antagligen att flytta dit. Tack Laila, för att du finns
Torsdag: Fyllde år. Åkte till skolan. Jag och Karin hade inte fått veta nått, men vi hade sovmorgon. Jippie -.-. Skolsköterskan bokade tid hos skolläkaren åt mig, för huvudvärken. Var med Alexx, Klas, Jocke, Janne efteråt. Sen kom mormor, morfar, Kicki och Åke. När alla åkt hem la jag mig och kunde inte sova.
Fredag: Tja .. Skola idag, dagen kändes läskigt kort. Skolläkaren kollade huvet (blev värre efter hennes skumma 'massage'), nu ska jag kontakta vårdcentralen för huvudvärken. Ska föra dagbiok över i vilka samanhang den är värre och så. Har antagligen huvudvärk pga stress, sömnbrist, depression eller järnbrist. Trötttrötttrött. Har sovit sen jag kom hem från skolan.


Nu ska jag sova ännu mer och sen ska jag duscha. Sen ska jag sova lite till.
God natt folket och få många söta mardrömmar i natt.


O som i trött

Mm, och nu var det så att jag skrev igår men eftersom bloggen inte tycker om att gilla mig så är det så att inlägget försvann! Blääh

image8


Igår var jag på skolan två lektioner - idag klarade jag noll. Tog busen till skolan som vanligt, men när bussen var över Alnöbron fick jag nästan panik. Väl framme gick jag direkt till Gun (handledare) som skickade mig till kuratorn, som kom fram till att jag måste fortsätta prata med någon, men hon har fått sparken (jävla nedskärningar) och slutar efter påsk, så jag ska vända mig till BUP eller Ungdomsmottagningen. Antagligen blir det Ungdomsmottagningen, BUP har rätt lång väntetid. Nåja, ska väll vara glad om jag får tid med en jävla strumpa ens -.-
   Blä för exakt allt just nu! Ingenting verkar vela vara bra längre .. Och jag förtjänar fortfarande inte att må dåligt, eller förtjänar, jag har fortfarande ingen som helst jävla anledning att inte orka med. I morgon fyller jag år också >.< Jag glömmer hela tiden och jag ser inte fram emot det. Jag orkar inte bry mig! Men på lördag kommer det bli kul :) Ha! Jag har inte orkat prata med nån än, så det är väll ingen som kommer att komma överhuvud taget. Nåja .. Tror det kommer bli mellan 17.00 och 22.00 eller så, det är en ganska dugbar tid. Barnkalas för femåriga femton-, sextonåringar :D Haha. De jag vill bjuda är Alexx, Eva, Hanna, Emelie, Louise, Johan, Jonas, Jocke, Janne, Dennis och Klas, men som sagt jag har inte orkat prata med någon, så .. Suck. Äh, får se hur det blir, jag får helt enkelt ta tiden som den kommer  och hoppas på det bästa. Mwihii.

image9


Äh, nu ska jag lägga mig och sova och hoppas på att jag jag vaknar sent, sent, så jag slipper ridningen i kväll. Kan inte koncentrera mig på sånt nu, jag är upptagen med att klara en dag i sänder. Och jag är så jävla egoistisk!

Sweet .. lampskärm?

Idag är jag hemma.
Orkar inte gå till skolan, huvudvärken är värre än vanligt. Hoppas jag ändå kan träffa Johan sen ..
Fick just sms från Alexx; hon fick MVG på nationella i svenska. Grattis grattis :) Saknar henne och Hanna så extremt mycket just nu. Det känns som vi glider ifrån varandra, jag och Hanna altså. Jag träffade henne senast fredagen 29 / 2 .. Det är evigheter sen! Jag har Hannaabstinens! >.<
Hm ... Hoppas Lusse klara sig på skolan idag föresten. Har HK och vi jobbar tillsammans. Nåja, hon fixar det nog, hon är något duktigare på att komma överens med de andra än vad jag är. Fast .. Vi har vegetarisk mat, det har ju inte de andra. Äsch, hon klarar sig nog.

---

image8

Känns som jag bara flyr undan allt. Men det ska vara slut med det nu! Från och med idag ska jag sluta vara så självupptagen och i stället börja tänka mer på andra; bara på andra. För det är ni andra som behöver stöd och kärlek, inte jag. Jag har inte ens en vettig orsak att må som jag mår.




Jaja, jag ska sova ett tag nu, sen gå ut med hunden. Synd att inte Tindra har lärt sig gå i sele, vill kunna gå ut med henne x) Och haha, nu slog CD-spelar igång igen. Den har eget liv. Den tycker om att sluta spela musik för att sedan slå igång igen när man minst anar det. Lite småskumt, men men, den fungerer i alla fall!
För det mesta.



Oj, mina planer ändrades radikalt nu;
Johan kommer förmodligen efter lunch och hälsar på mig :) Då får han följa ut med hunden x)
Mweep, mweep, nu ska jag få honom att sätta på sig ett par byxor, bakväda kalsonger endast är inte det mest ultimata för årstiden. Fast Dennis kan nog få behålla sina rosa spetsstringtrosor, Sebbe kan ju behöva lite nöje ibland han också.
(är det bara jag, eller verkar det som jag har extremt tråkigt?)



snälla, stanna

Jag vill inte

Jag vill inte

Jag vill inte

Jag vill inte


Men jag måste

(för Alexandras skull)


image7


JA JAG TÄNKER BARA PÅ MIG SJÄLV NU! JA JAG ORKAR BARA FÖR MIN SKULL NU!
snälla, bara idag, jag ska snart hjälpa


(snälla, stanna för oss, försvinn inte nu, vi ska hjälpa dig nu)

-


Det känns som mina ben smulas sönder.
Det är revor i min kind, revor hål och fläckar.
Jag har ont i hela kroppen, men alvedonen jag tog hjälper inte ett dugg så jag vet inte ens om det verkligen gör ont, eller om det är mitt psyke som jävlas med mig.
Jag är rädd utan anledning, jag är nervös utan anledning, jag är ledsen utan anledning, jag skakar, jag hackar tänder, jag är svag och det känns som magsäcken vill krypa upp ur min mun.
Det enda posetiva med mig just nu är att jag inte inbillar mig att saker och sånt är i rummet eller utanför fönstret, fräkniga flickan är död och min huvuvärk är ovanligt borta.


image3

Och Johan finns i telefonen.


Kärlek i en liten, liten ask

Kent igår! Underbart, särskilt eftersom jag var där med Alexx <3
Synd bara att vi inte fick stå framme vid scenen, utan satt >.< Bläh!
Men men, jag ska inte klaga, jag fick ju vara där i alla fall!
   Var med Alexx förut. Promenad <3
Men .. Det kändes fel på något sätt. Jag vet inte varför, det var bara fel!
Jag känner mig så jävla otacksam och ego just nu .. Liksom, jag borde tänka mer på Hanna och Janne och Alexx, de har det så mycket svårare just nu, men jag kan fan inte tänka på annat än mig själv! FAN

image4

Aja .. Nu ska jag sova, hoppas jag slipper jobbiga drömmar i natt och hoppas jag slipper skolan i morgon, för jag orkar verkligen inte med den. Skolan är i vägen! Och jag kommer säkert bara bryta ihop ändå och jag vill verkligen inte råka ut för det igen. Två gånger räcker. Men jag ska nog klara skolan i morgon, jag ska gå för Alexx' skull! Också får jag ju träffa Johan efteråt <3 Ja, jag måste försöka klara skolan, vad fan, jag är ju mesig -.- Orkar inte med skolan för att jag är en mes, för att jag bara inte orkar! Hur ego får man bli egentligen? Borde tänka mer på Johan nu .. Pratar med honom i telefonen, så det känns taskigt att strunta i hans bekymmer nu.
Älskar Johan, han är mitt liv. Han och Alexx, jag vet inte vad jag hade gjort utan dem!

image5
(
Jag måste träffa Hanna snart! Jag kommer dö om jag inte träffa henne innan veckan är slut!)


Drömmar

Sitter i pyjamas och dricker varm oboy som jag så trevligt stal från lägenheten i Åre .. Men är man på hotel så är man! Och då ska man stjäla saker :P
Lyssnar på Strindbergs - Vakna Dårar, en av mina favortitlåtar just nu. Den är fin. Jag tycker att tiden borde gå lite fortare! Ska till stan och träffa Johan ^^ Längtar som fan, saknar honom så otroligt mycket! Sen ska jag på Kent med Alexx! :D Längtar!!
Madde och Jennifer kom just och lånade vår bil. De ska hämta Jenifers nya hund, Isak, idag och han befinner sig långt bort och de litar inte på Maddes bil så de tar våran i stället. Aja, det har slutat snöa nu i alla fall.
Hmm .. Jag borde städa rummet. Då går tiden fortare plus att det blir städat. Eller så borde jag plugga. Vi har prov om Andra världskriget på tisdag. Och så borde jag sluta hoppa från ämne till ämne nu, eftersom det blir ganska iriterande att läsa.
Madde och Jennifer kom just och snodde våran bil. De ska åka och hämta jannifers nya hund, isak, och ska åka långt. De litar inte på Maddes bil så de tar pappas i stället.
Nu orkar jag inte skriva mer, eftersom jag bara kommer att skriva en massa skit om jag fortsätter. Fast det gör jag ändå. -.- Skriver skit altså.

Det har slutat snöa nu.

Har hittar mobilladdaren föresten :P Min har ju så passande slutat fungera >.< Snart ska jag ringa Johan ^^

image3

Drömde två drömmar i natt. Den ena vill jag inte prata om, den var hemsk. Jag vaknde och gjorde jätteskumma ljud, typ en korsning mellan gråta, skrika och yla. Och så kunde jag inte andas. Men jag höll på att bli fångad av en docka, så ni måste förstå vilken panik jag fick. Den andra drömmen kommer jag inte ihåg så mycket av, men det hade en massa med svart, kärlek och goth att göra. Skumt.
Nåja, isbjörnen var inte med i nån sv drömmarna i alla fall, så et ska jag vara glad för.

Onödiga fakta about -

CaPsyco ;

  • Är gift med Alexandra von Silver
  • Har världens underbaraste pojkvän
  • Älskar att springa barfota i snö
  • Har en katt som heter Tindra
  • Anser sig vara rätt bra på att skriva poesi och noveller
  • Har plaspåsar upptejpade på väggen i sitt rum hos sin far
  • Har världens underbaraste vänner
  • Är tillfälligt emot mat
  • Gillar att vara ensam hemma, då hon gärna slår på väldigt hög musik, hoppar i sängen och skriker
  • Har en trasig skiva på golvet i sitt rum (hos sin far)
  • Gillar Kaktus/citronsorbet
  • Gillar de mesta saker med smak av kaktus
  • Tycker att hennes far har bra musiksmak
  • Äter laktits
  • Äger tre par converse
  • Nästan bara äger svarta kläder
  • Är beroende av te
  • Äter Årechoklad i väntan på att resten av hennes familj ska komma hem från fjällen
  • Fyller år den trettonde mars
  • Är född på en fredag
  • Har en mor som äger tre katter varav två ska säljas, vilka är värda femtusen kronor / styck
  • Har en lillasyster vars hund heter Dexter, vilket är jätteläskigt
  • Är bra på att ljuga
  • Föredrar dator framför TV
  • Gillar att vara ensam hemma, då hon gärna lyssnar på hög musik, sjunger högt och falskt samt dricker te
  • Kände en människa som dog pga droger
  • Känner två alkolister
  • Saknar Alexx och Johan väldigt, väldigt mycket
  • Börjar blogga av den enda anledningen att hon har tråkigt för tillfället
  • Slutar skriva på den här listan nu, eftersom ingen ändå orkar läsa igen den

image3
Ich vet, den här bilden har egentligen inte med något att göra, men den är väldigt mycket jag, så jag tycker att den passar här. Dessutom gillar jag den randiga hatten.



CaPsyco har föresten läst ut 'Så mycket att berätta för dig...' för tredje gången. Söt bok. CaPsyco tycker att John Marsden är en väligt bra författare och lägger honom som en av sina favoritförfattare, tillsammans med bland andra Per Nilsson, Road Dahl och Berny Pålsson. Så nu vet ni det och kan sortera in det med den andra skiten i facket 'Onödiga fakta about Hannah von Silver'.


RSS 2.0