Sitt fint.

Det är ungefär
som att tvångsmässigt och utan egen vilja
hoppa från den högsta trampolinen
och mitt i fallet upptäcka
att det inte är vatten i bassängen
utan spikar
vassa små spikar
och det enda man kan tänka på
är om man kom ihåg att dra ur strykjärnssladden

Som att bli utknuffad för ett stup
av någon utan ansikte
och veta att man kommer att dö
men det som bekymrar en mest av allt
är i fall klänningen kommer att bli skrynklig
Det är ungefär
som att utan egen vilja
hoppa från den högsta trmpolinen
och se att vattnet ömsom är vatten ömsom spikar
fast i bland är det typ marmelad
och veta att hur man än gör
så kommer man hamna i bassängen till slut
vad som än finns i den
det enda man kan hoppas på är att det ska vara typ marmelad där
och inte spikar
för spikarna verkar få fallet att gå fortare
men man hoppas inte
man bekymrar sig
och man bekymrar sig över i fall man kom i håg att dra ur sladden till TV:n
Hm.
Jag tror inte jag kan gestalta detta mer i dag.
Hoppas ni förstår vad jag menar på.
Och om ni inte gör det;
hoppas ni hade en trevlig läsning
-------------
Åh, javisst; Jag har en ny telefon.
Jag känner mig jätteotacksam, för på något vis så känns det som jag inte var riktigt färdig med den förra än, och mamma vill ge den till Jessie, men det tycker jag inte, för jag betalade mer än hälften själv, så den är min och grattis, ännu et bevis på hur otroligt ego jag är.
   Hm. Har även hoppat över nästan hela skoldan, träffat Johan och vart med mamma och Dexter i hamnen. Trevligt, trevligt.

Sanningen (Hoppas jag)

Sanningen, uh.
Aa, jag ska berätta sanningen, sanningen, sanningen och inget annat, inte ljuga, blablabla, ja. Jag ska förklara, berätta utan krusiduller och försköningar.
Åkej, sanningen då altså, hmm... Hur ska jag börja?

Okej, alla hatar skolan. Det är ett fast begrepp. Alla hatar skolan, utom första terminen i sjuan kanske, men sen!
Särskilt när man börjar mellan- och högstadiet, då får man inte tycka att skolan har någonting bra att ge. Suck, ja, så är det. Så var det för mig med. Eller, ja, skolan var rätt okej; vissa lärare är bättre än andra, vissa ämnen funkar det mindre bra i och man kan inte komma överens med alla elever, det är okej att inte trivas med dem. Så var det för mig, så är det väl ungefär nu också. Bara det att .. Jag får ångest över skolan. Jag vet att jag ligger rätt bra till i det mesta, att jag lätt kan fixa några VG:n om jag bara försöker.
   Jag har blivit ganska utsatt för saker väldigt länge, men det är något man vänjer sig vid. När det var som värst höll jag masken och fortsatte gå, och jag klarade mig. Nu är det ingen som kommenterar någonting längre, vilket är väldigt skönt. Men, jag vet inte. Jag klarar inte av att möta några elever, jag vill hålla mig borta från dem. Jag är rädd för mina klasskamrater på något vis, jag vet inte varför. Jag får ångest över så enkla saker som att göra läxor och gå genom en korridor ensam, och att bli utfrågad inför klassen ger mig huvudvärk och illamående. Jag vet inte vad jag ska göra! Det har vart jobbigt, men uthärdligt väldigt länge, sedan ettan typ. Men nu, sista veckorna innan sommarlovat vill jag bara gräva ner mig. Jag vill inte ge upp, men jag kan inte fortsätta. Jag har haft extremt jobbigt sedan terminstarten, nej innan det kanske, men jag tänkte att om jag håller ut så kanske det blir bättre. Det blev det, vissa stunder. En del veckor kan jag gå i skolan utan problem, en del veckor mår jag psykiskt bra och märker knappt av tungsinnet som värker i mitt huvud. Men när allt svartnar, ja, då blir det inte bara mörgrått, utan den klibbigaste svärtan som finns - som inte kan finnas. Just nu är livet ungefär som om jag tvångsmässigt och utan egen vilja hoppat ut för ett stup och det enda jag kan tänka på är om klänningen blir skrynklig av fallet. Jag är mitt i någonting som jag inte kan ta hand om själv, men när jag vill försöka så tar jag tag i saker som inte handlar om mig, småsaker som har med andra/annat att göra.
   Igår satt jag i nästan två timmar under ett bord i Suddas arbetsrum med Alexx. Missade tyskan och halva svenskan, men det kändes inte som om det gjorde något. Jag klarade bara inte av det. Påå fysiken bröt jag ihop och låg och grät på bänken i tjugo minuter innan jag samlat mig tillräkligt flr att skriva av Emmas antekningar och titta på vad hennes grupp höll på med. Ansträngande? Inte det minsta. I dag använde jag all viljestyrka åt att ta mig upp ur sängen och gå till skolan. Hade engelska, sedan gick jag till kuratorn, sen gick jag till Ica med Hanii och Nea, sen kom jag på att vi hade jympa just då. Gick till jympan och sa till att jag gick hem. Altså, seriöst; Jag är patetisk! Livet känns botten, som om jag aldrig kan bli glad igen, men även om jag inte blir det så kan jag väl gå till skolan? Nej. Nej, det går inte. Jag klarar inte av skolan nu, och jag vet inte ens varför. Är så rädd att lärarna vill ha mig att prata inför klassen, är rädd för elevrna och kan inte koncentrera mig. Klarar inte av dessa fasta rutiner, dessa scheman. Suck och Suck! Varför ska jag inte klara något för? Mamma tycker jag är jättefånig när jag håller på, men hon fattar inte! Eller så är det just det hon gör. Jag vet inte, hon har varit i liknade sist förut, men det var ju flera, flera år sedan. Altså, nej, jag fattar inte vad som tagit åt mig nu.
   Allt är bara fel.

image15
Jag är fjädern och fjädern är jag. Någonting som borde vara fritt, men som är fångat, på ett ovärdigt sätt.
Också passar jag på att göra lite smygreklam;
http://www.peterbailey.co.uk/
Underbara foton.


Och ja! Allt kommer bli bättre, jag behöver bara äta och sova ordenligt och vara ute i solen. Jag kan inte äta, maten får mig att vilja spy och jag har ingen aptit. Jag kan inte sova, jag har sådan ångest över ensamheten (fan vad jag har slösat på ordet 'ångest' i den här kladden O.o) och det går inte att sova när man är så rädd. Jag rör mig, jag är ute i solen mycket och går promenader, rider en gång i veckan. Jag är duktig som klarar av at koncentrera mig på hästen. Och oh ja, jag kommer att må så mycket bättre av en glass! Jaja, jag kommer att känna mig tryggare med mamma på stan, det vet jag, men det bliv värre efteråt och jag kommer få dåligt samvete och må illa av att mamma betalar glassen. Jag vet inte varför, men att köpa saker har med ens fått mig att må så grymt dåligt. Jag står nästan inte ut med att se människor lägga pengar på 'onödiga' saker. Fan.

Jag är en gul blomma. Uh..?

Igår var allting lite fel
så jag gick hem
för lite fel är tillräckligt fel  för att inte orka med skolan
Ville mest bara sätta mig i ett hörn och gråta och lyssna på ett evighetspip så jag skulle slippa tänka
det sa jag till Kuratorn
(jag fick inte gå hem först, jag hamnade hos Kuratorn)
hon såg orolig ut
sen satt jag en stund och ritade för mig själv, för hon gick och åt
sen var det svenska
jag låg mest på bänken
sen gick jag hem
Tog med lillayster och åt mjukglass
träffade Alexx och blev lite gladare
pratade mig genom kvällen med Johan, för jag orkade inte tänka
somnade vid halv elva
sov till klockan 06:07
grät
vinglade in till mamma, som sjukanmälde

Idag har jag suttit vid datorn och fixat med lite saker, räknat matte, försökt plugga tyska, ätit en macka, druckit två koppar te och sovit okänt antal timmar,.
   Nu sitter jag vid datorn igen och mår illa, men jag vet inte om det är för att jag är hungrig eller om det är något annat. Gissar på 'något annat', ty det känns inte som hungerillamående. Jag borde äta något, städa på rummet och plugga tyska. Men jag är jättesvag i kroppen, känner mig som en åttiåring, plus att det sitter någon i skafferiet. Uscha. Aja, nu ska jag sluta skriva om mitt oinresanta tråkliv och lägga mig på golvet i solpölen och läsa "När natten är som mörkast". Kommer inte ihåg något från "Imorgon när kriget kom" så det känns sådär jättebra. Inte.


image14
Dassig bild, ich vet, men men. Det är en söt vårbild, und ich har tagit kortet själv med min dassmobilkamera. Håll till godo.

huh..?

Jag har massor att skriva, om allt.
Men jag ska inte göra det, för jag orkar inte.
Jag har fullt upp med att inte bryta ihop, så allt som händer runt mig får lösas av alla som finns runt mig, för jag är inte längre en del av något.

Vill i alla fall att ni ska veta att jag älskar er, och er som jag inte älskar; ni betyder mycket och jag tycker om er otroligt mycket. Resten är jag neutral mot, jag orkar inte hata längre, inte ens ogilla.
   Vill otroligt mycket, men jag har ingen ork. Jag har börjat se vad som händer runt mig, men jag orkar inte vara en del av något längre. Vill sova, sova, men samtidigt är jag för stressad för att kunna sitta still längre stunder ens en gång.Vart tog vår vackra värld vägen?
Vem gjorde sprickan i vår glittermur?
Varför gäller inte våra trygga regler längre?

Vem har svaren?Ta mig till en värld där man kan göra som man vill

Jag har lovat att inte göra något dumt - och det löftet tänker jag hålla. Jag klarade av att sluta skada mig själv när Alexx fick mig att lova, trots att det stog ganska i centrum för mig just då, men min kärlek till henne fick mig att sluta. Att jag fick Alexx att lova, om och om igen och ständigt bli besviken, det fick mig ändå aldrig att sluta hoppas. Men jag antar att jag inte är en sådan människa som man kan älska tillräkligt mycket för att hålla sådana löften till..
   Nåja, nu är det mig och mina löften det handlar om, mig och min kärlek. Jag har aldrig brutit ett löfte, om jag inte har ansett att varit absolut nödvändigt, om det har hjälpt att bryta det - i alla fall nästan aldrig. Och skvallerlöften måste man ju bryta, hmm.. Nåja, jag är duktigt, i alla fall ganska duktig, på att inte bryta löften. Men av någon anledning verkar jag vara ganska lätt att bryta löften till... Jag vet inte varför, varför. Varför kan aldrig andra hålla de löften de ger mig? Varför är inte jag värd att lova, att älska, att bry sig om och räkna med? Suck. Från och med nu tänker jag sluta bry mig - jag vägrar välja sida längre, jag vägrar bry mig om sånt jag inte orkar bry mig om! Om någon dör (om det så är Alexx eller Hanna eller Johan) så kommer jag antagligen inte märka någonting. Min tillvaro ska bli tom, mitt liv ska bli grått. Jag ska bli en tråkig, svart människa utan själ. Jag ska fortsätta leva, för det har jag lovat allt för många, men jag ska vara levande död. För om det är det som krävs för att bli sedd, så ska jag fan bli det! Jag ska avsäga mig från vänskap och kärlek, jag ska frånsäga mig hat och tomhet.
   Om det är det som krävs för att bli någon att räkna med igen, så är det det som kommer inträffa mig.
(Ni gjorde mig osynlig. Kan ni göra mig synlig igen?)

Jag borde plugga, jag borde verkligen plugga, men jag orkar inte. Jag borde göra tyskaläxan, Eva får damp om jag inte har texten igen och jag kan inte halka efter mer än jag redan har gjort. Jag borde verkverkligen plugga svenska också, eftersom jag har prov i morgon på ordklasser och jag suger på gramatik, men jag vill ju ha MVG! Men som sagt; jag orkar inte bry mig om skolan i morgon. Jag vet att jag måste dit i morgon, jag måste ha bild, måste bli klar med min målning, vill ju ha MVG i bild.. och bilden är ju självklart sista timmen, så man tvingas ju gå hela dagen! Jävla piss...
   Lyckades fan bryta ihop när jag var med Johan, så nu får jag inte stanna här, hos mamma i natt, eftersom hon ska sova hos Crister (vette fan hur gubben stavas), så jag ska hem till pappa och där orkar jag ingenting. Usch, allt verkar vara emot mig nu..

(fick sms av Alexx för en stund sen där det står att hon inte klarar / orkar mer.
Jag har slutat bry mig.)


Sex Noll Två
Jag ligger vaken i min säng en helt vanlig dag
Runt om mig finns tusentals människor men här finns bara jag
Kroppen skriker efter sömn men hjärnan säger nej
!
För jag tänker att jag aldrig mer ska träffa nån som dig!


Du visade mig nånting som jag inte trodde fanns
någonting som gjorde att det obehagliga försvann
du skaka om mitt huvud och förstora min pupill
tog mig till ett ställe där man gör vafan man vill


Men det vara ju så kort och jag vill dit nu en gång till
ta mig till den värld där man får göra som man vill


Polisen kom och skrek och slog och spottade på mig
det var i förrgår när jag stog och väntade på dig
Dom sa: "vad gör du här?"
Jag sa: "här får man stå!"
dom sa: "stick iväg ditt svin!"
och jag sa;"varför då?"
så nu är jag slagen blå och gul utanpå och innantill
så snälla ta mig dit där man får göra som man vill!


Dom ställena du gick till, det är dit jag brukar gå
dom gatorna där jag såg dig, det är där jag brukar stå
Men jag har inte sett dig fast jag stått där år och dar
Chansen finns att träffa dig men den är minimal


Jag såg dig dö i höstas och jag tror jag följer me
men jag är bara tjugoett och du blev tjugotre
men olyckliga människor är ofta till besvär
och vi är nog för svaga för att klara av dethär


Men jag vill hellre va där än att leva en dag till
ta mig dit där man kan göra som man vill


Vissa skriver dikter, andra skriker: LEV
vissa sjunger sånger men jag - jag skriver brev
Brevet som jag skrivit är det sista som jag gjort
men lite finns att säga för att allting gick så fort


Det är skrivet till mig själv och till en enda människa till
Du som visa mig den den värld där man kan göra som man vill


Ja ljusen dom ska lysa på gatan utanför
på den dagen när jag dör!!!
För då slocknar all min ångest! Då slocknar all min glöd
Då slocknar hela skiten och sen så är jag död


Ja vissa måste bort mens dom har råd att bjuda till
och LEVA i den värld där dom kan göra som dom vill

©KSMB


Min värld ska alltid avundas era världar

Ibland blir man glad av så lite - bra betyg i något ämne, SMS av en saknad person, en komplimang för något obetydligt, en komentar av en okänd person. Blev glad nu, upptäckte en komentar av en för mig okänd person, men hur glad den gör mig .. jag vet inte, posetivt i alla fall.
   Irriterad över hur vänner kan vara i bland, vill ine dra upp hela historien om Hannah och Alexx här, jag tänker inte hänga ut mina vänners problem på nätet. Jag hoppas bara att Hanna tar sitt förnuft till fånga och försöker inse vad som egentligen hände och gud vad glad jag blev då Hanna var glad på fysiken, det gjorde min dag. Var på besök på Hedbergska idag, trevligt, gjorde en jättefin tårta, upptäkte att det mycket möjligt kommer hamna två superfjortisar i min klass (om nu juridik öppnar och jag/dem kommer in), men men, de kan vara roande på sitt sätt.
   Orkar egentligen inte dra upp min dag, är hur trött som helst och pratar i telefon med Johan, samt mår mindre bra.


Var på BUP i måndags och fick reda på sånt som jag redan visste - jag har panikångest (mer ofta än vad de tycktes vilja förstå) ungefär ett par gånger i veckan (nej, mer!). Antagligen kommer jag gå bilterapi eftersom de enda gånger jag verkligen slappnar av och glömmer allt annat är då jag målar/skriver/rider, och de kan av de grejerna bara erbjuda bild. Jag har nästa tid sista April ... -.- Varför vänta två veckor mellan varje gång? Så irriterad >.<

Hmm.. Vad har jag mer att erbjuda för smaskigt? Jao, nationella uppsatsskrivning idag, tror det gick bra. Skrev om mitt skrivande, min konst över huvud taget ; I paint with words and makes art with letters insted of colours.
   Utvecklingssamtal igår, kommer höja mig elelr ligga kvar i de flesta ämnen, och de flesta lärarna tycker jag kämpar bra, särsklit med tanke på att jag inte mår så bra (fan, allihopa tycke jag såg trött/sliten/ledsen ut). Antar att det är bra.

Ska sova nu, nu, nu, nu, sen.
God natt

Okej, och okej

Tack
för all information jag alltid får.
   Inte.
När någon av mina kompisar / vänner är sjuka / borta från skolan och läraren tar upp information som gäller den frånvarande, brukar jag nästan alltid försöka hänga med, så jag kan vidarebefordra informationen till den gällande eleven. Gör de desamma för mig? Näe. Jag har slutat förväntat mig sånt.
   Den gången då hela klassen hade hål från SO:n första timmen så alla hade sovmorgon, vem var sjuk dagen innan och vem satt utanför klassrummet och grubblade över varför ingen annan var där? Neej, absolut inte jag! Och jag hade absolut inte pratat med både Emmie, Hanna och Lusse på msn dagen innan. Och hur är det med i morgon? Ingen aning! Tydligen, men inte säkert, har jag hål från HK:n, och tydligen, men absolut osäkert ska jag till UM i morgon med Alexx' klass, i stället för på torsdag. Jag fattar ingenting. Min extremt pålitliga handledare läser ju självklart aldrig mejlen på helgen, så jag kan ju inte kontakta henne om info. Suck.
   Aja, jag stannar hemma i morgon förmiddag, ska ju ändå till BUP vid elva. Aja, som sagt, jag har helt slutat förvänta mig sakerfrån dem. Nu måste jag bara se om Lusse är inne på MSN så jag kan tala om detta osäkra och rangliga info för henne.

image13
Har tillbringat nästan hela helgen med Johan föresten <3. Han sov här i natt ^^ Och han sov på madrassen på golvet hela natten, så hans mor behöver inte oroa sig för att vi sov i samma säng - vi sov på samma madrass ..  Meo, vi är lite busiga^^. Vi lagade skitgod paj igår! Ost-och skinkpaj, kryddad med curry, peppar och paprika. Det blev jättegott :) Mamma, Simon och Jessie åt hos mormor, you see. Sov hårt, drömde mycket och vaknade ofta, men Johan verkade inte sova någonting, den bajsen.
   Nu i eftermiddags ringde Alexx och undrade om jag ville traska ut på stan med henne, Jocke, Janne och Hanna. Så klart jag gjorde det ^^. Först satt vi på golvet i mitt rum, sen gick vi ut på Sundsvalls regniga gator. Mys^^Nej, nu ska jag äta middag, så farväl och läs --->  Med rädsla för demoner!

Schack ...

Värden är kantig.


   Fick sms av Alexx vid tre i natt. Tacktacktacktack <3 Det bettyde jättemycket för mig.
  
Ska snart åka och rida. Vill, men vill inte. Jag vill, vil rida Ärtan, det kändes så kantigt i onsdags. Men samtidigt; mår inte bra, det kommer inte gå bra att rida. Är svag i kroppen och trött i psyket. Vill förklara för mamma på något sätt, men hon kommer bara vifta bort det, säga att jag måste försöka och sånt. Blä.
   Stannade hemma från skolan igår. Mådde inte så bra i går natt, och inte igår dag heller. Känns lika dant nu, minus yrseln. Känner mig så otillräcklig.. Vill ha Alexx här, behöver få prata med henne! Men, men. Nu ska jag ju rida (kanintekanintekaninte) och sen ska Johan sova här. Trevligt, visst, men ibland behöver jag Alexx (nästa helg är uppbokad, ska vara med Alexx då <3).
Schack matt
spelet är över
du kan gå nu

Schack matt
kungen är fångad
och likaså du

Schack matt
livet är över
för din del

Schack matt
kungen är fångad
du ska gå nu

Jag är mörkrädd, men inte rädd för mörker

Allting andas
Andas fel


Jag kämpar mot paniken, kämpar för att intala mig själv om att det inte ligger någon under sängen, sitter någon bakom gardinen, det är massor av barnvarelser i köket. Vill ringa Johan, men han sover, vill ringa Alexx men hon har inga pengar nästan och kan därför inte ringa upp när jag ringer. Allt är fel. Vill lägga mig i mammas säng, allt känns bättre när man får dela natten med någon. I går natt fick jag ha Alexx hos mig, vi kunde så lätt skydda varandra mot nattens faror. I morgon får jag förhoppningsvis dela sömnen med Johan, allt blir enkelt då. Men i natt? Katterna smyger i lägenheten, sover i soffan. De vill inte vara mitt sällskap. Hunden sover hos mamma eller Jessie. Ingen har jag.
   Astaskivan går på repeat, den här kvällen har jag hört 'Psykiskt instabil' fyra gånger. Det är så jag känner mig just nu. Psykiskt instabil. Vill sova, men samtidigt inte. Känner mig skyddad av sömnen, men då kan också mina demoner utsätta mig för saker, saker jag inte vill. Kan inte slappna av, är stressad i hela kroppen. Somnar sent, vaknar ofta. Bara mellan fem och elva ungefär sover jag bra, det är därför alla tror att jag är utvilad på helgen, utvilad för att jag får mycket sömn. Det är därför jag genimlider alla lektioner med bomull i huvudet. Borde oroa mig för betygen, borde åtminstonde försöka göra läxor eller hänga med på lektionerna, men det går inte. Allt känns vidrigt hopplöst. Vill inte att det ska vara så! Saknar att orka med skolan, saknar att få VG på prov, saknar att sova, äta, skratta! Saknar den jag var innan ...
   Men jag har Alexx till stöd, Alexx och Johan. Och jag vet att jag får uppmuntran av alla, av Hanna och Emmie, och Nea och Luss, och om jag bara orkade så skulle jag kunna stödja och få stöd av Janne och Jocke. Men jag orkar inte hålla kontakten med någon, orkar inte vara social eller bry mig om andra. Att ta hand om andra går över min fattingsförmåga just nu, och att hjälpa andra är det enda jag någonsin har vart riktigt bra på. Men jag orkar inte ens med mig själv, hur fan ska jag kunne ge uppmuntring till andra? Nu när jag inte orkar vara till hjälp för andra, finns inget att kämpa för. Förut kunde mina mål vara enkla; Få Hanna att skratta, få Alexx att le, få Lusse att se sådär glad ut i ögonen, få Emmie att inse att Victors blick visst var riktad till henne. Att ge Nea en kram, Jocke ett uppmuntrande ord, det var tillräkligt. Det kändes bra i mig, jag blev glad av att se andra glada. Nu mår jag inte ens bra om de så skulle vara lyckligast i välden och det helt och hållet skulle bero på mig. Jag har så jävla svårt att se livets små glädjeämnen...


image13
[ Fan för allt, fan för natten! ]När jag var liten fanns det monster överallt. Inte spöken under sängen, eller garderobsmonster, nej, det var vampyrer utanför förnstret, det var bortgågna mördare och förrympda psykoffer. Det var .. Jag vill inte, det var för mycket. Och allt har levt kvar. Alla vanföreställningar, alla demoner, all paranoja, allt, allt. Jag har fått panikattacker sedan tidig ålder, men jag visste inte vad det var, så jag sa inget. Kräp ner hos mamma och pappa och sa att jag var rädd för spökena.
   Nu kan jag inte längre krypa ner hos mamma och pappa, men rädslan och paniken sitter kvar. Det finns inget som riktigt hjälper; Att prata i telefon ökar risken för att
de ska höra mig, att blunda gör att de inte ser mig. Att skriva av sig rädslan är mest effektivt, men det hjälper ändå inte. När jag skriver så får jag ju ner rädslan på papper (eller nu, till allmän beskådning för anonyma människor på internet) och då blir allt så mycket mer verkligt. För visst, att leka med ord har jag alltid varit duktig på, och att ljuga muntligt rör mig inte en tum, men att skriva ... Det är som att mina händer inte kan ljuga. Antingen måste allt vara helt påhittat, eller så ska det vara sanning, om än lite gråtonad. Men ändå! Jag vill veta, varför är det så? Och mina dikter - jo, det som står där är vad jag upplevt, gjort och så vidare. Det är jagdikter alltihop, även om jag inte talar om det för Magda. Låt gjärna poesin ljuga, bara dikten blir bra!


Nu har jag skrivit för mycket nästan... Men det är antagligen bättre att fel människor läser fel saker, än att jag håller allt för mig själv och inte berättar något föt någon. Synd att inte tanterna på BUP frågade efter bloggar och bilddagböcker tex, de skulle få reda på otroligt mycket genom det. Men det förståss.. De flesta tycker att det är lekande lätt att ljuga på nätet, där är man skyddad bakom skärmen. Synd att det är tvärtom för mig, det är inte vidare smidigt. Nåja, så är det och det finns inte mycket att ändå på gällande den saken.
   Hungrig är jag, kissnödig är jag, trött är jag och rädd är jag, så rädd att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hoppas jag inte är allt för förvirrad och trött i morgon på skolan ... Vill inte att mamma ska ställa in min helg.


image14

[ i väntan på livet : Flyg du vingklippta ängel, sväva min drake utan vind! ]

(nu hoppar mitt hjärta på ett lustigt vis och jag har hört 'psykiskt instabil' sex gånger nu. Klockan är 01:16, men jag vågar inte sova. Så lustigt.)

Tiden är en illusion (men en dag och ett år är samma sak?)

Jag är en dålig bloggare, som sällan uppdaterar mig. Jag är sviker mina trogna läsare (Lusse, och möjligtvis Alexx), men men. Så, vad har hänt sedan jag skrev senast? Ingen aning, jag har ingen tidsuppfattning. Men .. en lista på vad jag tror har hänt under denna vecka;
Måndag; BUP, stannade hemma från skolan hela dan, var med Johan. Tror jag. Eller nej, det var förra måndan! Nu i måndags var jag på skolan och drygade, sedan var jag en kortis med Johan. Sen satt jag hemma och drygade hela kvällen.
Tisdag; Eh..? Tja, jag var inte med Johan. Enligt honom i alla fall, pratar i telefon med honom nu (ovanligt, he?). Antagligen var jag med Alexx, skulle tro det.
Onsdag; Slutade tjugo i tolv (tio i, men vi slutade lite tidigare), traskade på stan med Hanna och Alexx <3. Träffade Johan och Jonas, men Jonas smet iväg tidigt, ty han skulle träffa Nils och shoppa. Sen stötte vi på lite annat folk, typ Dennis, Pyro, Jocke, und so weiter. Stötte även på Jonas och Nils igen, och lite andra. Trevligt, trevligt.
   Alexx, min underbara systerfru, sov över hos mig <3. Vi somnade vid tolv och vaknade vid halv elva, och jag drömde en massa skumt. Första drömen ; Jag, Hanna, Alexx och Johan var på ett badhus (efter stägningstid, så det var mörkt och läskigt) och skulle då bada (Hanna badade med kläderna på). Efter ett tag kände jag hur jag inte kunde simma längre, utan sjönk ner i vattnet. Min enda räddning var att försöka göra bubblor och hoppas att Alexx skulle se dem och förstå att jag höll på att drunkna. Först såg hon dem inte och jag fick panik och började ta in vatten på alvar. När jag verkligen inte kunde hålla andan längre utan andades vatten så upptäkte hon mig och drog upp mig precis innan kroppen höll på att lägga av. Jag vaknade och hade ont i bröstet, var yr och anfådd och skakade forfarande efter paniken ; och insåg att jag hade hållt andan på riktigt.
Andra drömmen; Jag följde efter Hanna på en gata i stan, jag tror hon sprang efter Dexter, för att döda honom. Plötsligt springer hon in på ett badhus (som låg vid Vängåvan O.o), ett badhus som likt det i drömmen innan återkommit i många av mina drömmar. Innan vattenfallet som finna i badhusen, tvärstannade hon och drog fram en pistol. Precis innan hon ska döda mig vaknar jag.
Torsdag; Tja, vad har hänt idag då? Jo, vi vaknade och kalasade på en ostkaka till frukost. Gjorde oss fina och gick ner på stan. Förlorade all tidsuppfattning och träffade Johan och Dennis. Alexx gick till teatern och jag, Johan och Dennis träffade på Klas. Jag och Johan smet till mig och drack te och mös. Johan åkte hem vid kvart i sju. Mamma var på dåligt humör och skällde på all, om allt. Åt middag. Bråkade med mamma. Slöt någon sorts fred med henne. Johan ringde. Har i princip pratat i telefon med honom fram tills nu. Saknar av någon skum anledning Lusse Ô.o. Är kissnödig och lyssnar på Asta Kask. Ska nu sluta skriva en massa skit.
Framtidsplaner:
Fredag; Skola (eller helst inte, men kommer inte ha någon vettig anledning att inte gå till skolan, vettig enligt mamma altså), och sedan bild. Träffa Johan efter bilden. Vara hemma och dryga.
Lördag; Extra ridpass, sedan vara med Johan. Hoppas att Johan har övertygat sin mor om att få sova här. Laga middag. Mysa med Johan. Sova.
Söndag; Ta tillfälligt farväl av Johan. Åka till pappa. Städa rummet hos pappa.


image12
Altså, bilden har ingenting med någonting att göra. Tycker bara att Nemi är så jävla fräck, och tecknaren till serien är fan geni!
Men, men. Önskar att datorn inte vore så grymt seg, så jag kunde ladda över bilder på den.. Men det vore att önska sig för mkt, ska vara glad att jag har en dator i alla fall ^^ Även om den är liten och skruttig och jag tvingas dela den med mina syskon (vilket jag inte gör, för det är bara jag som tycker om den). Datorn är min kompis. Ikväll har vi vardagliga problem; Vad ska jag ha för kläder i morgon, orkar jag gå på toa, hur ska jag lyckas stanna hemma i morgon och varför är jag så jävla yr & förvirrad hela tiden? Suck. Jag är grymt stolt, har gått skolan tre veckor nu utan att bryta ihop eller få ångest eller nått. Jag borde ha medalj. Eller inte. Blä. Jag orkarorkarorkar inte med skolan i morgon! Orkar ingenting. Men Alexx tänker stanna hemma i morgon, så jag lär nog tvinga mig att gå för Hannas skull om inte annat. Men... Aja, nejnejnejnejnejnejnejnej!!! Jag tänker sova bort hela dagen .. Hur ska jag övertala mamma? Hon kommer inte gå med på att stanna hemma .. Usch. Hm.. Borde sluta skriva en massa om ingenting, jag tror knappast någon orkar läsa då. Och apropå ingenting alls, jag tycker att folk ska börja komentera mina texter, det är så drygt när de skriver komentarer på MSN tex, man känner sig viktigare när de kommenterar direkt på bloggen :P Fuck, vad jag är ego nu! XD


God natt världen, nu ska lilla Hannah sova, sova och hoppas på att ingenting drömma. (Och jag vill att någon ska tyda mina drömmar!) Puss och kram, handkräm.

Sundsvall - staden som alltid sover

30 / 3 - 08 (gillar inte ombyggnaden av bloggen)

Lugnt mysigaste helgen på länge!

Var med Alexx och Johan i lördags och traskade på stan. Köpte en vit kajal och jättesöta hårspännen och Sörgårdste. Följde sedan med Johan hem och sov där. Vi åkte med hans stökiga syster i hennes skuttbil, ty hon och hennes pojkvän skulle äta middag där. Det var meningen att jag skulle sova i gästrummet, men som av ett under ändrade sig Johans mor och lät mig sova på en madrass på golvet. Sov inte så mycket på den faktiskt, Johan säng såg alldeles för stor ut med bara han i den (a). .. Drack tre koppar te (eller fyra?) till frukost. Han hade jättegott äppelte :P Jag kom jättebra överens med Johans hund! :O

   Åkte med Johans mor till stan och var hos mig ett tag. Gick ut en promenad med hunden och köpte glass :)

   Lillasyster fyller år på tisdag, så mormor och småkusinerna kom på fika. Som vanligt fick jag göra tårtan, men tårtbottnen hade vart i ugnen alldeles för kort tid, så den gick sönder. Jag och Johan blev utskickade att köpa en ny, och te (äpple, kanel och russin - gottgott ^^). Efter fikat flydde jag och Johan ut på stan, det var ju så mysigt och varmt! Vi kom fram till en massa bra saker, som att Sundsvall är vackert att se på, men det finns få vackra människor .. -.- Man skall bevara den gamla kulturen och få den nya att passa ihop med den gamla, samt tänka mer på ungdomarnas behov. Sen satt vi på scenen vid torget och betraktade bygget av ett skumt tält och kom fram till att vi tänker och tycker rätt lika. Trevligt. När vi var klara med vårt tänkande gick vi till mig igen och gjorde lite allt möjligt. Bland annat fixade lite på hans skjorta och städade på mitt rum x) Jag fick en byrå av lillasyster, vilken passade skitbra på mitt rum. Vilket var lite sådär småtrevligt.

   Johan tog bussen hem vid kvart i tio, så jag och Dexter följde honom till bussen.


I morgon är det skola. Abrupt slut på lovet och hoppas jag klarar skolan i morgon. Tror jag håller på att få feber, men jag klarar nog skolan för Alexx' skull om inte annat. Men jag tror jag ska klara mig. Undrar när jag har fysikprovet, apropå skolan. Tror det är på onsdag. Måste råplugga, kan nästan ingenting >.< Aja, jag ska nog klara det.

   BUP på torsdag... Hoppas inte pappa ska med, då vägrar jag! Ska dit vid tio, så jag hoppar antagligen över hela skoldan. Hmm.. Jag måste börja vara med en massa på jympan också, annars lär jag ju inte få något betyg i det. Nåja, jag ska se till att klara det. Ska klara den här jävla terminen! Och få bra betyg! I alla fall G i allt, och förhoppningsvis några VG:n, samt MVG i bild och svenska x) Hoppas, hoppas. Vill ju komma in på juristlinjen till hösten... Suck. Att det ska vara så förbannat långt till sommarlovet! Det är olidligt >.<


Nåja, nu ska jag sova. Klockan är typ halv tolv, och jag måste ju som sagt (skrivet) till skolan i morgon. Så god natt och önska mig söta drömmar!


RSS 2.0