KK-KoKlocka

I don't predict the future, I don't care about the past...

   Så märkligt, det åker förbi hur många brandbilar som helst på gatan. Det tycker jag är lite lustigt. Mår illa gör jag också, fast det är inte så konstigt. Åt korv med bröd och en halv burk Pringles vid tre och det är det enda jag fått i mig idag (om man borser från sömntabletterna i natt och de tre koppar te jag druckit under dagen). Sitter nu och väntar på att Johan ska ringa samt knarkar Flogging Molly och Dropkick Murphys. Vet inte vart mitt plötsliga tycke för dem kommer ifrån, men nåja, det får vara så nu. Vet inte heller vart mitt plötsliga skrivbegär kom ifrån, men det kommer väl perioder då man vill skriva mer än andra gånger. ...jag ska sluta svamla nu.
   Nej, men seriöst, jag vill skriva en bok. Problemet är bara att jag är så dålig på att hålla mig till ett tema, så jag skulle vela ha lite tips och idéer. Och ja, jag har försökt skriva noveller utifrån mind maps och det är bajs, jag hatar dem. Nåja, en liten idé som jag har:
   En tjej som heter Manda som blir jättemobbad på skolan för hon rimmar på panda och klär sig bara i svartvitt så hon sticker ut en massa och hatar alla och så har hon en liten lurvig svart blandrashund med gröna ögon som heter Ebba och sen så blir hon "galen" på alla aldeles innan sommarlovet så hon försöker ta livet av sig men misslyckas och sedan på sommarlovet så hittar hon en jättegullig kille som hon blir tillsammans med men han är ond och sviker och utnyttjar henne så hon blir jättejätteledsen men så får hon en kompis som heter Meia och de blir bästisar för tack vare den onda pojken så lyckas hon bli lite social och får lite nya kompisar, men i alla fall så hjälper Meia Manda att få tillbaks självförtroendet och de blir tillsammans och så fyller Manda år för hon är sommarbarn och då får hon en svartvit jackrussel som hon kallar för Ranvi och sedan så börjar gymnasiet och då flyttar Meia och så glider de isär men sedan så blir Manda tossig igen och det slutar med en överdos och sedan så ger hon upp gymnasiet och det blir två självmordsförsök till eftersom alla undviker henne för hon orkar inte bry sig om någon längre men så plötsigt så träffar hon en kille på psyket och de blir jättebra kompisar och skaffar en lägenhet ihop och han har tre katter och de bor tillsammans och han har en flickvän och sedan så upptäcker de att de vill bli tillsammans (killen och Manda altså) och sedan så gifter de sig när de är tjugotvå år och sedan så får de barn fast de framgår inte förän i epilogen att de får barn altså och tadaa! Det låter som en bra bok, eller hur? Eller nej, mer två böcker.. Look :
   En tjej som heter Manda som blir jättemobbad på skolan för hon rimmar på panda och klär sig bara i svartvitt så hon sticker ut en massa och hatar alla och så har hon en liten lurvig svart blandrashund med gröna ögon som heter Ebba och sen så blir hon "galen" på alla aldeles innan sommarlovet så hon försöker ta livet av sig men misslyckas och sedan på sommarlovet så hittar hon en jättegullig kille som hon blir tillsammans med men han är ond och sviker och utnyttjar henne så hon blir jättejätteledsen men så får hon en kompis som heter Meia och de blir bästisar för tack vare den onda pojken så lyckas hon bli lite social och får lite nya kompisar, men i alla fall så hjälper Meia Manda att få tillbaks självförtroendet och de blir tillsammans och så fyller Manda år för hon är sommarbarn och då får hon en svartvit jackrussel som hon kallar för Ranvi och sedan så börjar gymnasiet och då flyttar Meia och så glider de isär men sedan så blir Manda tossig igen och det slutar med en överdos och sedan så ger hon upp gymnasiet och det blir två självmordsförsök till eftersom alla undviker henne för hon orkar inte bry sig om någon längre men så plötsigt så träffar hon en kille på psyket och de blir jättebra kompisar och skaffar en lägenhet ihop och han har tre katter och de bor tillsammans och han har en flickvän och sedan så upptäcker de att de vill bli tillsammans (killen och Manda altså) och sedan så gifter de sig när de är tjugotvå år och sedan så får de barn fast de framgår inte förän i epilogen att de får barn altså och tadaa!
   So, what do you think? Ärligt talat, jag tycker det låter jättebajsigt, men det skulle kunna bli något, men aja jag får se... Och fråga inte varför jag svamlar så konstigt men jag antar att det är för att jag är trött. ..Eller något, jag vet inte.

...och Kelly har lagt sig tillrätta på TVboxern (:katt på boxer)

Ibland finns det tillfällen då man blir mer förvånad än andra. Som nu tex när Karin från BUP ringde, herregud vad förvirrad jag blev. Hon har kommit tillbaks från semestern och ville bestämma en tid så fort som möjligt och då ville hon veta vem av mamma och pappa hon skulle kontakta, för hon ville inte att jag skulle åka buss själv utan tyckte att jag skulle ha någon som skutsade dit mig och väntade på mig utifall att. Det tyckte jag var lite gulligt.
   I morgon åker jag till Stockholm. Det känns inte som om jag har varit hemma nästan någonting det här lovet! Vi åker tidigt i morgon och kommer hem på fredag, vi ska hälsa på Tobbe och Mika. På söndag ska jag till pappa också.

Trots fyra av mammas sömntabletter så kunde jag inte sova förän vid femsnåret i morse. Sömntabletterna känns som ett nederlag då ett ska räcka för att sova och fyra ska göra en nästan knockad. Jag ville svälja hela kartan, men det hade inte lett till något annat än dålig mage. Men seriöst, naturläkemedel hindrar inte ångesten från att klibba sig fast och för att de ska hjälpa ska man slappna av - och hur lätt är det att slappna av när man är spänd som en fiolsträng och glömmer bort att andas var och varran sekund i rädsla för alltet och intet?
   Jag förstår inte.

Nåja, nu ska jag måla klart skafferiet, ty det är en sak jag kan roa mig med som får mig att känna mig lite nyttig. Egentligen ska jag till farmor och farfar idag, och jag hade hoppats på att Johan kunde följa med, men självklart så kan han inte det. Suck, han kan väl hjälpa sin morsa med saker under tiden jag är borta? Altså, jag kan inte träffa honnom förän tidigast på måndag och vill han inte träffa mig får han skylla sig själv.
   ...Och jag fattar inte varför jag blir så sårad för det.
   Aja, jag ska måla skafferi och sedan ska jag sova, i alla fall försöka sova, och så skiter jag antagligen i att åka till mina farföräldrar, jag hoppas mamma förstår. För hon kunde då inte förstå varför tak- och sänglamporna var tända i morse, men det är hennes problem. Hon ser inte rädsla i varje strimma mörker.

Knäpp.

   Apropå förra inlägget:
Jag ska tydligen avvakta med medicinering tills vidare. Anledning: jag mår bättre och så ska jag ju börja i depressionsgruppen till hösten och bla bla. För sömnen ska jag äta valeriana natt eller vad det nu heter, något naturläkemedel som mamma har. Suck.
   Aja. Valkyria Läskigtant ska prata med Karin och Margareta så snart de kommer från semestern för mamma vill att jag ska fortsätta prata med någon, så jag får se när Karin kommer tillbaks.

Hejdå<3

   Jag kollade just kalendern (gud vad kontorsgubbe det där kändes) och upptäckte en sak:
Om man bortser från i morgon så är det typ en, en och en halv månad tills jag ska till BUP igen
såvida inte Karin kommer från semestern tidigare och kommer på att hon ska boka tid med mig
men det tror jag inte att hon gör så
den 19:e Augusti ska jag till BUP igen för den där skumma deppgruppen.
   Men åter till idag:
Önska mig lycka till, idag ska det fattas ett beslut om medicineringen (för typ andra, tredje gången?O.o)
och mitt finger håller på att bli bättre
(jag kom och tänka på det när jag babalade medicin).
Jag kan böja det helt och använda det nästan problemfritt, men det gör fortfarande bajsont.

   Idag ska jag till Johan och fika
Eftersom vi ska till stugan har vi ju ändå vägarna förbi, så Johans mor bjöd in oss på fika vilket Simon fick typ damp för
för det är ju så pinsamt att åka till människor han inte känner och fika, och Emil ska ju med så ojojoj!
Suck. Min bror är en mes.
   Och jag älskar Johan!
   Och inatt kunde jag inte sova!
   Och ...
Jag har skum fulla skallen..

   Hm, imorgon bitti är sista dagen med antibiotikan, tror jag. Ska räkna piller om en stund (seriöst, de jävlarna är två cm långa, de sätter sig på tvären i halsen och bara dödar en! Eller, hum, det finns kanske en skåra i mitten av en särskild anledning... Huh, jupp, de gick att bryta av -.- Typiska mig att komma på det sista dagen)
   Tindra har sysnts till också! Kicki åkte till stugan i går kväll, och Tindra hade kommit fram nu i morse, men Wilma jagade bort henne igen, men ändå!
   Hon finns!
   Hon lever!
   Och vi kan kanske bo kvar i lägenheten!
   Altså, jag har lätt för att dras med av strömmen. Mamma gladar sig, hon har pratat med hyresvärden och han sa att mamma kan knäcka extra med att städa trapphus och så för en billigare hyra tills det blir en trea ledig. Det är bra med trevliga hyresvärdar (han vill ha pengar, nöjda kunder ger pengar, så han är trevlig och gör kunderna nöjda, kunderna vill bo kvar, han får pengar!).

   Nej, nu ska jag packa färdigt, sedan ska jag typ städa och sedan blir det BUP och sedan ska vi till Johan och sedan bär det av till stugan och jag kommer hem på fredag, och efter det ska vi till Stockholm för att hälsa på Tobbe och Mika och sedan får jag vara hemma och bara vara.
   Hm, vilka böcker ska jag ha med? Känn pulsen slå, 1984, Ett annat sätt att vara ung... Det känns inte som de räcker, men de andra böckerna jag tänkte ta med läste jag ut i natt >.< När jag var i stugan nu senast läste jag, fåse, fem böcker. Natural born killers, Blå Måndag, Isjungfrun, Animal farm och En bit av mitt hjärta. Samt började på en bajsdålig bok, men den räknas inte.Undras om jag träffar Alexx innan vi åker för då ska hon få tillbaka Anarkai och så ska Johan få tillbaka Dream Game. Synd att jag har Vingklippt ängel hos pappa annars kunde jag ta med den... Aja! Om jag kom på det här för två dagar sedan hade jag kunnat be om boktips av folket och tagit en vända till bibblan, men nu är ju det för sent... Smuts får följa med, men nu är jag rätt nöjd.


   Vi ses om en vecka, jag vill ha tjejkväll snart! Puss på er Änglar, Stjärnor och underbara vänner <3

Trött? Neejdå!

   Stugan hela veckan, tralla la... Okej, nästan hela veckan då. Kom hem i torsdags, sov hos Johan (hos hans mamma), sedan sov vi hos Johans pappa till igår. Gatufest, vilket är lika med en massa skräp och fulla ungdomar är lika med nu flyr Hannah. Johans pappa bjöd oss på kinamat, vilket jag djupt ångrar nu. Åt friterad kykling. Senare på kvällen var vi med Jonas och Alexx (seriöst, fatta hur mycket man kan sakna en människa! Jag skulle aldrig överleva utan min Alexx). Åt pommes frites. I natt vaknade jag med hur ont i hela kroppen som helst och ville bara spy. Friterad mat i större mägder = må hur illa som helst och i kombination med mensvärk är det fruktansvärt. Nåja, jag spydde aldrig, fick en skum tablett av mamma som var hem och dumpade Kicki och sedan sov jag som en sten. Mamma var lite smågullig, Johan sov här och mamma skulle till Christer så vi fick låna mammas säng, xP. I morse hade jag ont men mådde inte illa och nu väntar jag på svar från Alexx, ty jag vill vara med den vackra flickan idag.
   I morgon ska jag till stugan igen och stanna till på fredag. Anledning : Tindra försvunnen. Jepp, hon försvann och hittades men vägrade komma fram och bajs men nu är det så det är. Jag hyser inga större förhoppningar på att hitta henne igen, hon är antagligen död vid det här laget...

RSS 2.0