Jag har sytt en grön kjol, det har inte du!

Jag är kär. Jävligt kär.
Och jag känner mig så otroligt tacksam.
   Johan var med mig en stund efter skolan, men jag måste ha varit ett mindre roligt sällskap. Först var jag mest sur, sen åt jag två mackor. Då orkade jag inte vara sur längre utan låg på sängen och halvsov/sov tills han gick. Jag märkte inte när han försvan, jag vet bara att hans telefon ringde, så han måste ju ha gått strax efter det. Men gud, vad otroligt rolig jag måste ha varit... Jag tror jag har kommit fram till att det är en del av äkta kärlek - att kunna stå ut med sin älskade vilket humör hon/han än är på och tålmodigt bara njuta av hans/hennes sälskap, även då hon/han sover.
   Är så innihelvete trött. Det är inte klokt! Vill bara sova och sova, men ju mer jag sover desto tröttare verkar jag bli. Jag har börjat få minnesluckor också, eller inte riktigt minnesluckor, men till skillnad från förut när jag blandade ihop tid och tid och inte hade någon aning om vad som hände när (vilket jag fortfarande inte har, en timme och ett år är typ samma sak) så är allting som suddigt. Jag kan gå ner för en trappa utan att vara medveten om det och liksom "vakna upp" och märka att jag gått ner för trappan och bara om jag verkligen anstränger mig så kommer jag ihåg att jag faktiskt gick ner. Det är lite småjobbigt.
   En annan sak som är jobbig är att jag ser en massa suddigt nu. Egentligen ser jag inte suddigt ändå, det är mer som en tunn hinna av overklighet som ligger över mina ögon och det gör ont i dem när jag rör ögonen. Jag antar att det är en sorts 'bieffekt' av tröttheten. Yr är jag också, men det tror jag faktiskt mer beror på att jag knappt äter längre (nu vet jag att Alexx blir sur/småledsen). Men jag vågar inte äta, det känns som maten ska svälla i magen och kväva mig, eller att maten ska förgifta mig (och jag orkar inte med döden nu). Jag vet att det är fånigt. Om man ser över min kosthållning så inte den det allra bästa heller - den består huvudsakligen på papayamüsli, te och mackor. Den känns som deg i magen och jag vill bara spy upp hela skiten, men det kan jag inte göra för då får jag inte träffa Alexx på så länge och det står jag inte ut med. Fuck att allt ska vara så komplicerat!

Näe, nu ska jag dreggla vidare över kläder från Odium, också kan jag "reklamera" lite folk vars bloggar jag tycker är läsvärda:
http://cherrynightmare.bloggagratis.se/ (syster, skriver så sjukt vackert)
http://smultronsessan.blogg.se/ (Lusse, solrosflickan som just nu dissar mig i skolan och praoar i stället >.<)
http://joacimlindgren.bloggagratis.se/ (har inte den blekaste om vem han är, men han vill ha många läsare och skriver lite småunderhållande)
http://enrosagurka.blogg.se/ (en rosa gurka helt enkelt! Emma, skriver gulligt, mysig att läsa ^^)
http://vaniljbanilj.blogg.se/ (Anna, vem annars? Seg på att uppdatera, men spelaroll)
och såklart min egen ouppdaterade "bokblogg": http://medradslafordemoner.blogg.se/

- - -

Hur tvättar man bort det smutsiga på insidan?

- - -

Kommentarer
Postat av: Anonym

Roligt att du tycker att det jag skriver är smått underhållande, det som är meningen, tack för länken också.

2008-05-21 @ 22:41:05
URL: http://www.joacimlindgren.bloggagratis.se
Postat av: emma

haha va söt du är :)

2008-05-27 @ 16:18:45
URL: http://enrosagurka.blogg.se/
Postat av: emma

haha va söt du är :)

2008-05-27 @ 16:18:47
URL: http://enrosagurka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0